ФИНАНСИРАНЕ

ФИНАНСИРАНЕ

Изграждането на конкурентноспособно и ефективно селско стопанство е свързано с непрекъснато техническо и технологично обновяване на машинния парк, за което са необходими постоянни инвестиции.

Като Ваш надежден и компетентен партньор, за да помогнем в тази насока, ние ще Ви препоръчаме правилния тип финансиране, създаден специално, за да отговаря на Вашите нужди.

 

 

Финансов лизинг

 

ОПТИКОМ работи с голяма част от финансовите институции в страната. В стремежа си да предложим пълно обслужване сме разработили преференциални схеми на финансов лизинг съвместно с водещи лизингови компании. Договорили сме за вас:

   *   облекчени условия за кандидатстване

   *   одобрение до 3 работни дни след представяне на минимален набор от документи

   *   контактувате само с един представител на ОПТИКОМ, на когото трябва да предоставите необходимите документи за кандидатстване и той се грижи вместо Вас за целия последващ процес до подписване на лизинговия договор.

Съобразявайки се с конкретните нужди и възможности на нашите клиенти, предлагаме:

   *   стандартни погасителни планове с анюитетни /равни/ вноски

   *   планове със сезонни вноски, при които заплащате само лихви и сами избирате периодите на плащане на главницата, в зависимост от вашите приходи

   *   изключително конкурентни лихвени проценти

   *   конкурентни тарифни ставки за застраховки

   *   минимална встъпителна вноска

   *   лизингов срок: до 60 месеца

   *   без такса при предсрочно погасяване.

 

ЗАБЕЛЕЖКА: Срокът на лизинга, както и встъпителната вноска, се определят след финансов анализ на счетоводните документи на кандидатите.

 

Програма РОСТСЕЛМАШ Финанс

С началото на сътрудничеството между ОПТИКОМ и руския гигант РОСТСЕЛМАШ, стартира съвместната програма РОСТСЕЛМАШ Финанс. Тя предлага изключително атрактивни условия за финансиране и дава реална възможност, и на земеделци с по-малки стопанства да придобият нова машина.

 

Програма JCB Finance

 

При покупка на машина с марката JCB може да се възползвате от посредничеството на Програма JCB Finance. Това е съвместна програма между Производителя JCB и лизинговата компания УниКредит Лизинг, която е глобален партньор на JCB в Европа. УниКредит Лизинг в България е част от УниКредит Груп – една от най-големите финансови групи в Европа.

 

Банков кредит

 

Благодарение на изградени трайни и коректни партньорски отношения с почти всички големи банки в страната можем да подпомогнем финансирането на новозакупени машини в частта обезпечение на кредита.

 

Финансиране по европейски програми

 

Готови сме да подпомогнем реализацията на проект по Програма за развитие на селските райони, като Ви консултираме и съдействаме при избора на техника и подходящ експерт за изготвяне на проекта.

 

За актуални кампании и промоции следете в раздел ПРОМОЦИИ

 

Конкретно запитване може да направите тук:  opticom@opticom-bg.com