Работно време: Понеделник - Петък  08:00-17:00                          Национален телефон национален телефонТърси

Категории

Производители

JCB


JCB

Оптиком ООД е официален вносител на селскостопанската гама машини на JCB. Във всяко кътче на света ще откриете машина с марката JCB. JCB е един от трите водещи производители на строителна техника в света. За марката работят 8 000 души на четири континента, които чрез мрежа от 1 500 представителства продават в 150 държави. В 62-годишната си история фирмата винаги е инвестирала сериозно в областта на научните изследвания и развитието, което поддържа JCB на върха на иновациите. Днес JCB има едни от най-добрите инженерни възможности в целия свят, произвежда набор от над 300 машини и поддържа несравнима репутация за обслужване на клиентите. JCB е поела предизвикателството, чрез натрупаното знание и опит, да произвежда по-продуктивни, по-мощни и по-печеливши машини. JCB влага много в научни изследвания. Благодарение на това фирмата може да предложи непрекъснато актуализираща се гама от машини за строителството, селското стопанство, обработката на отпадъци, озеленяването, военни и други видове машини. Мисията на JCB е да се разраства чрез иновативни, мощни и високоефективни продукти и решения, отговарящи на нуждите на клиентите си по целия свят.

http://www.jcb-agri.bg


Вижте всички продукти от JCB

Landini


Landini

Италианският производител на трактори Landini предлага напълно надеждни и удобни машини с гаранция за качество, ефективност и дълъг живот. Със своята 125-годишна история Landini вече е утвърдена световна марка на световния пазар на трактори като предлагат машини както за нуждите на дребните производители, така и за обработката на големи зърнени масиви. Landini предлага широка гама от трактори (от 40 до 280 к.с.), проектирани и произведени така, че успешно да работят в оранжерии, лозя, овощни и зеленчукови градини, животновъдни ферми, като същевременно не ги затруднява и най-тежката полска работа. Тракторите Landini се характеризират с изключителна производителност и ефективност.

http://www.landini.bg


Вижте всички продукти от Landini

Laverda


Laverda

Laverda се стреми да бъде отправна точка за всички онези потребители, които изискват специализирани отговори за техните нужди Мисията на Laverda е да проектира, произвежда и предлага на пазара качествени и ефективни комбайни, както и пълен набор решения, търговски и технически услуги, за да отговори на изискванията и нуждите на клиентите си. Инженерните умения, планирането и промишления опит на Laverda са основите, върху които продуктите на фирмата се развиват, за да отговарят на високите изисквания на глобализиращия се пазар. Фокусът върху производството на комбайни, се е доказалопрез годините като печеливша стратегия, която е позволила на Laverda да постигне международен успех, както и да се превърне в главно действащо лице в рамките на глобалната стратегия на Agco group и Argo group. 130-годишнaта традиция в производството на Laverda дава увереност, че фирмата е готова да се изправя пред новите предизвикателства. И отново целта ще е същата – качество на работния, управленския и техническия ресурс за постигане на ефективност, надеждност и функционалност на комбайните Laverda

http://www.laverda.bg


Вижте всички продукти от Laverda

Ovlac


Ovlac

Ovlac е най-голямата испанска фабрика за производство на обръщателни плугове. Качеството и надеждността на продуктите ни са гарантирани от над 70-годишния опит, който притежаваме. Благодарение на съвременните средства и технологии, с които работим, както и на професионалния ни изследователски екип, ние можем да предлагаме продукти с максимално високо качество Опитът ни с експортни продажби датира от 1980 година и в момента реализираме производството си в над 20 страни по целия свят, сред които Германия, Италия, Германия, Финландия, България, Нова Зеландия, Чили и т.н. Ovlac е един сериозен, надежден и достижим партньор, който може напълно да задоволи нуждите на клиентите си, предоставяйки им възможност за ефективни земеделски решения в динамично променящия се свят.

http://www.ovlac.com


Вижте всички продукти от Ovlac

Monosem


Monosem

Над 30 години традиция - непресттани изследвания и подобрения за развитието на всяка една сеялка. Monosem е лидер в оборудването за прецизно сеене на всякакъв вид култури. Прецизността на пневматичните сеялки Monosem дава безпрецедентна точност на разпръскването на семената и на определянето на гъстотата и дълбочината на засяване. Monosem разбира стремежа на всеки земеделски производител да постигне максимален резултат от това, което е засял. Именно поради тази причина, ние в Monosem концентрираме изключително усилията си в изграждането на прецизни сеялки, съобразени с нуждите на всеки наш клиент Сеялките са уникални с това, че освен обичайните култури като царевица, соя и памук, също могат да се използват за по-специални и зеленчукови култури с дребни семена като фъстъци, сладка царевица, захарно цвекло, фасул, краставички, тиквички и др...

http://monosem.bg


Вижте всички продукти от Monosem

MASCHIO GASPARDO SPA

Nobili


Nobili

Благодарение на знанието и опита, трупани близо 70 години, компанията Nobili е утвърдена като световно име на пазара за селскостопанска техника и по-конкретно пръскачки, надробители и вилни товарачи. Всички серии на машините се подобряват, съобразно изискванията на пазарите от Европа до Австралия. Тенденцията е да се представят повече и по-производителни и здрави продукти. Машините на Nobili са оборудвани с най-модерни технологии за постигане на максимална производителност и максимално високо качество на работа. В същото време Nobili постига оптимални цени и отдава изключително внимание на грижата за околната среда.

http://www.nobili.com


Вижте всички продукти от Nobili

Sulky


Sulky

Създаденa през 1936 г., днес Sulky, с екип от 160 специалисти, е иновационна, независима компания, специализирана в производството на сеялки и тороразпръсквачки. Фабриката се разполага на площ от 13 000 кв.м във френския град Бретан. Оптималната организация на работата в модерната производствена база комбинира в едно ефективност и качество, но и грижа към околната среда. Верни на принципите си, ние се стремим да създадем "полезни нововъведения " и производство на качествени машини. По този начин даваме възможност на нашите клиенти за пълен контрол и намаляване на производствните разходи, така че машините ни да отговарят на техните нужди днес и утре.

http://www.sulky-burel.com


Вижте всички продукти от Sulky

Внос

Rinieri


Rinieri

Rinieri е италианска фирма производител на специализирани машини за маханизиране на операциите в лозовите насаждения и овощните градини. Произвежда плугове, отклоняващи почвообработващи машини за обработка на редовете, фрези, плугове, дискови брани, храсторези, подрязващи ножове, храсторези, инвентар за култиватори, шредери, изкоренители и др. Във фирмата работят 50 специалисти в приблизително 5 000 кв.м закрита площ, разположена върху 25 000 хка земя. Устояла на предизвикателствата на времето, от 1944 год. до сега, Rinieri се е доказала като един от силните европейски производители на машини за лозарството и овощарството.

http://www.rinieri.com


Вижте всички продукти от Rinieri

ОАО "Червона Зирка", Украйна

McCormick


McCormick

Като изключително успешен официален представител на марката трактори Landini на българския пазар, Оптиком заслужено получи доверието на индустриалната групировка ARGO Tractors да представлява и втория бранд на компанията – McCormick в допълнение към представителството на Landini (от 1998). „Благодарни сме на ARGO Tractors и лично на президента на компанията г-н Морра за оказаното доверие. От април 2014 г. Оптиком ООД вече представлява всички брандове на италианския производител на българския пазар. За нас е гордост, че новото бъдеще на ARGO Tractors се свързва с McCormick, а инвестициите, които са направени през последните години в бранда и производството, са значителни“, заяви Веселин Генев, управител на фирма Оптиком.

http://mccormick.bg


Вижте всички продукти от McCormick

ERKUNT

Количка

Количката е празна.

Най-продавани

Нови продукти

Виртуален Офис Еконт